シンガポールからのお客さん

5月29日

We had visitors from Singapore. The pupils of St. Hilda's Primary School and our pupild had brief exchange.

赤道にほど近いシンガポールから、St.Hilda's Primary School の児童(10〜11歳)が本校を訪問し、交流しました。

1年生の教室を見学授業を見学 Seeing the class room

5年生は浴衣を披露 Japanese girls are showing their Yukata; traditional summer kimono.

手作りのしおりをお土産に Farewell ! Our pupils gave them handmade booklets

手作りの「しおり」をおみやげに! See you again!